HÍVJUNK

0904 305 333

Technika, amivel dolgozunk

Számos tisztítási technikát, terméket és gépet használunk. Íme egy válogatás a segítőinkből, amelyek nélkül nem tudnánk meglenni.

Santoemma Sabrina maxi

A fej egyenletesen permetezi a terméket, és a szívófej speciális profilja csökkenti a száradási időt.

A Santoemma Sabrina a nagy vízfelhajtó képességű 300 mbar-os rendszer nagy szívóerejének köszönhetően lehetővé teszi a szennyeződések maximális eltávolítását és csökkenti a szárítási időt.

Sebo DUO szőnyegradírozó

Két ellentétesen forgó kefét tartalmaz, amelyek átfésülik a szőnyegszálakat, és a tisztítószerrel együtt mélyen a szőnyegbe és minden egyes szál köré hatolnak.

SEBO DUO megemeli a szőnyeg bolyhát, és biztosítja, hogy minden szálfelület megtisztuljon, így a szőnyeg megújul és puhább lesz.

Környezetbarát tisztítószerek

Olyan környezetbarát tisztítószereket használunk, amelyek nem tartalmaznak fehérítőt, amely károsíthatja a kárpitozott bútorokat, kanapékat vagy szőnyegeket. 

Olyan hatóanyag-technológiával dolgozunk, amely gyorsan a szennyeződés és a zsír mélyére hatol. Ezután kemény, nem ragadós kristállyá szárad, amely könnyen porszívózható, és a tisztítási ciklusok között hosszabb ideig tartó, jobb megjelenést tesz lehetővé.

Ezekkel a termékekkel felvehetjük a harcot a legsúlyosabb szennyeződések ellen, és visszaállíthatjuk bútorai eredeti állapotát.

Természetes szálakkal is dolgozunk, olyan eszközökkel, amelyek:

  • Nem tartalmaznak mosószert és sampont.
  • Nem tartalmaznak enzimeket, oxidáló vagy redukáló anyagokat.
  • Nem tartalmaznak fehérítőszereket vagy optikai fehérítőket.

 

Valamint az egyik FINELINE termékünk - összetétele megelőzte korát. Nagy teljesítményű és biztonságos termék, amely minden szőnyeg- és kárpittisztító rendszerrel páratlan tisztítási eredményt biztosít.

Más speciális termékeket is használunk a világ vezető tisztítóipari cégeitől, mint például a CHEMSPEC, a Pioneer Eclipse vagy az AmtechUK.

Ezek az eredményeink...